Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1121 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1158 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1162 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1184 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2853 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2860 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2873 Grondwerk - Kees Vlaar HoveniersKees Vlaar Hoveniers

Grondwerk

Wanneer er een nieuwe tuin wordt aangelegd is het om het huis vaak een en al modder. Het is dan maar te hopen dat de kavel voorzien is van grond met een beetje goede kwaliteit. Veelal wordt er in een nieuwe wijk zoveel grond verplaatst dat de goede grond vermengd is met onderlagen, zand en bagger. Wanneer het gaat om een groene tuin waar beplanting en gras in komt dan is het goed om te kijken of de aanwezige bovenlaag kan blijven of dat het beter is een laag af te graven en goede grond aan te voeren.

Dit soort werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Als de machines die daarvoor nodig zijn niet bij ons zelf aanwezig zijn kunnen we dat samen met een collega of loonbedrijf uitvoeren. Voor het uitgraven van cunetten voor bestratingen en het aanbrengen van de benodigde funderingen kunnen wij u adviseren en het uitvoeren.

Het is zaak tijdig contact met ons op te nemen wanneer u een huis laat bouwen om zo geen werk te laten verrichten door de aannemer waardoor het mogelijk niet goed wordt gedaan of op een plaats waar u dat later niet wilt hebben. Laat gelijk bij het tekenen van de woning ook de tekening van de buitenruimte maken. Dit bespaart kosten.

_grondwerk01_grondwerk  _machine voor kl ruimte