Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1121 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1158 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1162 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1184 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2853 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2860 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2873 Natuursteen - Kees Vlaar HoveniersKees Vlaar Hoveniers

Natuursteen

Natuursteen is er in heel veel kleuren. De steen komt uit diverse streken van de wereld en bestaat ook uit steen met verschillende hardheden. Buiten dat de kleur vaak een rol speelt kan het ook nog zo zijn dat natuursteen in de loop van de tijd van kleur veranderd onder invloed van het zonlicht.

De bewerkingen die gedaan worden aan de toplaag van de steen kunnen bepalen hoe de kleuren overkomen. Zo worden bewerkingen toegepast om de steen wat ruwer te maken wat voor de kleur van invloed is. Als het oppervlak glad geschuurd is dan is de kleur het beste zichtbaar maar dat betekent wel dat tijdens regen de steen glad is.

Veelal wordt natuursteen in een betonbed aangebracht om breuk te voorkomen. Soms is het raadzaam een grotere voeg te maken zodat deze kan worden opgevuld met een voegmiddel.

_natuursteen 01