Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1121 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1158 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1162 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1184 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2853 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2860 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/2/1/keesvlaar.nl/httpd.www/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2873 Steen - Kees Vlaar HoveniersKees Vlaar Hoveniers

Steen

Onder steen verstaan we alle verhardingen die in een tuin kunnen worden gebruikt. Dit is niet alleen het simpel aanleggen van een straatje van het huis naar het schuurtje om het maar even oneerbiedig uit te drukken. Daarom hebben we een onderverdeling gemaakt in de soorten die gebruikt kunnen worden: beton, natuursteen, muurtjes en trappen. Welke steen je gebruikt in de tuin hangt namelijk sterk af van de toepassing. Niet alle materialen zijn geschikt om te gebruiken voor hetzelfde doel. Over het algemeen is advies over welke steensoort wanneer te gebruiken aan te raden omdat het geen onderdeel van de tuin is wat zomaar kan worden vervangen wanneer het niet voldoet.

_sierbestrating _straatwerk in stijl 01 _div vormen

Levering van alle straatmaterialen kan door ons worden verzorgd. U kunt met ons samen aan de hand van het ontwerp gaan kijken bij onze leveranciers maar ook kunt u met uw idee bij ons langs komen zodat er kan worden bekeken of dat te realiseren is. De prijzen van de materialen zijn gelijk aan de prijzen die de toeleveranciers ook berekenen als u het zelf bij hen aanschaft. Wij leveren echter graag zelf de materialen bij aanleg om zo de planning bij de werkzaamheden beter in de hand te houden.