Tuincoach

Hoe moet u de tuincoach zien?

Het principe van de tuincoach houdt in dat u zelf het meeste werk doet maar altijd professionele kennis en machines achter de hand heeft wanneer dat nodig is. De gemaakte uren worden in rekening gebracht en de rest is aan u of u er de tijd voor neemt of een strakker tijdschema aan wilt houden. Uiteindelijk is de post arbeid in een offerte altijd de hoogste post en deze kunt zo voor een groot deel wegwerken, afhankelijk van uw eigen handigheid.

We kunnen voor u een tekening maken en deze zo uitwerken dat alle maten en materialen er op staan. De volgende stap is dat we een planning met u gaan maken wanneer u tijd heeft om te gaan werken aan de uitgewerkte plannen. Op de afgesproken tijdstippen zorgen wij dat de materialen die u nodig heeft aanwezig zijn. Als het nodig is assistentie te verlenen met machines dan kunnen we dat doen.

Per onderdeel die รบ uit gaat voeren geven we uitleg over hoe dingen het beste uit te voeren zijn. Zo nodig kunnen we stenen of hout op maat zagen afhankelijk wat er gedaan gaat worden.

Alles bij elkaar is het een leerzaam project en het geeft een goed gevoel want u heeft het zelf gemaakt en dat geeft voldoening.

_tuincoach _vlonder